Vikend akademija

Marec je v WOOP!-u mesec novosti. Tokrat vam predstavljamo prav poseben program, ki smo ga poimenovali VIKEND AKADEMIJA.

NAUČI SE KUL TRIKOV!

Za vse, ki bi radi nadgradili svoje znanje, za vse, ki bi radi postali mojstri trmapolinanja, za vse, ki bi radi premagali same sebe, smo pripravili intenziven sklop treningov, ki bodo potekali

ob sobotah in nedeljah.

Preberi več...
Ne čakaj v vrsti

V našo družbo vabimo vse, ki si želite naučiti salto v 360 stopinjskih različicah in ostale trike, ki jih ponuja “freestyle” trampolinanje. Na VIKEND AKADEMIJI se ne boste naučili le elementov na trampolinih, ampak bomo iz vas naredili prave zvezde, ob katerih zastane dih!

Pripravili smo kar 5 različnih nivojev!

Vsak nivo zajema tri treninge, ki jih moraš opraviti za prehod na naslednji nivo!

Začnemo z osnovami, ki so nujno potrebne za varno skakanje na trampolinih in izvajanje “freestyle” trikov! Nadaljujemo s skoki na trebuh, hrbet in obrati, potem pa salta naprej, salta nazaj, salta naprej in nazaj na trampolinu ter salte z obrati in vezave salt.

Če si želite salte na 101 način izvajati tako kot naš trener Tomaž, vabljeni, da se nam pridružite.

 

Za prijavo klikni tukaj!

 


 

Prvi trening (Nivo 1) bo že v soboto, 9.3.2019, od 17:00 – 18:00.

 

Cena za sklop 3 treningov je 45 €.

 

Posameznemu nivojskemu treningu se lahko pridružite kadarkoli. Prehod v naslednji nivo je možen po opravljenih treh treningih na posameznem nivoju.

 

*Za izvedbo VIKEND akademije je potrebno 5 prijavljenih oseb. Vikend akademiji se lahko pridružijo vsi starejši od 8 let.

Če želite opraviti nakup